Valutaer:

Shipping & Returns

Fragtpolitik
• Internationalt fragt håndteres af International Transport Company, normalt inden for 3-7 dage.
• Dine ordrer vil blive forsikret for det fulde købsbeløb og kan spores på EMS-webstedet.
• De fleste internationale forsendelser sendes via DHL, hovedsagelig i detailhandel, mens til grossistvirksomhed, så kontakt os nu. Derfor kan du nyde gratis forsendelse til UK, AU, USA osv. Og en stor rabat, der tilbyder dig udenfor detailhandel. Spar mere penge nu rigtig helt ny kvalitet.
• Vi er en professionel online-forhandler og samarbejder med EMS, der udtrykker langsigtet, forsendelsesordre og leverer ret til din dør. Sørg for at du er hjemme, når pakkerne kommer frem.
• Alle pakker sendes i en anden kasse!
Returpolitik
• Vi er forpligtet til din fulde tilfredshed. Alle bestilte varer her er tæt på ordet her. "Hvad du ser på vores hjemmeside, er hvad du får i 7 dage". Før du nyder let udvekslings- og returpolitik, skal du kontakte os med returforsendelsesadresse, inden du sender varerne tilbage. Alle genstande, der sendes tilbage til os, skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidt, ændret eller vasket, med alle mærker fastgjort.
• Alle bestilte varer er de rigtige varer, du vælger her. Vi lover dig om den rigtige ordrepakke. Så hvis du returnerer de rigtige varer til refusion: Alle returnerede varer er genstand for noget genopretningsgebyr. Forsendelses- og administrationsgebyrer kan ikke refunderes.
• Vi dækker ikke forsendelsesomkostningerne ved returnering eller udveksling af ordrepakke, du er ansvarlig for fragt og håndtering. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring til din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for tabte forsendelser.
• Alle returnerede varer skal sendes til den fragtadresse vi sender til dig, når du får vores feedback her!
Udveksling
• Vi accepterer udvekslinger til en anden størrelse eller farve inden for 30 dage efter den oprindelige ordreseddel. Kontakt os venligst med din ordre ID, og ​​et af vores teammedlemmer hjælper dig. Tilbagekald nu! Hvis du ønsker at bytte varer til en anden stil, skal du returnere dine varer til refusion (som pr. Returpolitik) og placere en ny ordre for den stil du foretrækker.
• Du skal kontakte os, inden du sender varerne tilbage. Alle genstande, der sendes tilbage til os, skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidt, ændret eller vasket, med alle mærker fastgjort. Slidte eller beskidte genstande vil blive returneret til dig.
• Vi dækker ikke forsendelsesomkostningerne ved udveksling, du vil være ansvarlig for returforsendelsen og for fragt- og håndteringsomkostningerne ved forsendelse af de udvekslede varer til dig. Vi anbefaler, at du tilføjer sporing og forsikring, når du sender varer til os for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for tabte forsendelser. Forsendelses- og administrationsgebyrer kan ikke refunderes.
Ordreafbestilling
• Afbestilling af en ordre skal anmodes om, inden ordren er afsendt. Da vi behandler alle ordrer hurtigst muligt inden for 6-8 timer efter ordreplacering, så vi ikke altid kan annullere en ordre, når den er placeret. Håber du kan forstå i dette nøglepunkt. Annulleringsanmodninger efter at ordren er afsendt vil blive behandlet i overensstemmelse med vores Returpolitik.
Venlig besked: Hvis du ikke har modtaget dit sporingsnummer inden for 3 dage efter din bestilling, kan din e-mail-server muligvis have set det som spam. I dette tilfælde skal du kontakte os for at få hjælp til ordreafsporing.
Tilbage